fbpx
, , , , , , , ,

Ламиниран Паркет 503 Дъб Волга 8 мм AGT 32/АС4-4V

23.99 лв. / m2 с вкл. ДДС
43.91 лв. / пакет с вкл. ДДС

 • За всеки закупени ~ 20 кв.м засаждаме 2 дръвчета
 • Към всеки модел перваз има прилежащи аксесоари – ъгли, тапи и съединения – отговарящи на съответния цвят.

Вземи на изплащане

Доставка до врата

Включена гаранция

14 дни право на връщане

Оцени стаята си
x метра

1 пакет покрива 1.83 м2

43.91 лв. вкл. ДДС

Брой:

11.46 лв. за 4 продукт(а)
Незнаеш как да определиш броя на аксесоарите ?

Ламинат за стълби 503 Дъб Волга от колекция Natura Line 32/АС4-4V от турския производители AGT е с дебелина 8 мм и АС4 с износване и фаска 4V. Той използва лесна за инсталиране система за щракване, така че е чудесно както за „направи си сам“, така и за професионалисти.

Добавяйки цвят, елегантност и устойчива жизненост към жизненото пространство на милиони хора, които придават значение на качеството и естетиката, AGT е марка на индустрията за мебелни компоненти, която определя тенденциите, като следи отблизо развитието на технологиите и дизайна, като се вдъхновява от природата без компрометиране, неговите етични ценности и принципи за качество от създаването си. AGT е добре позната европейска марка. От създаването си AGT никога не са правили компромис с етичната си стойност и принципите за качество. Качеството е цел, която постоянно се преразглежда и преработва според обстоятелствата и променящите се изисквания на пазара.

AGT се различава от другите компании с:

 • голямо разнообразие от дизайни за всеки вкус;
 • идеално за подово отопление;
 • ламинатите преминават обработка, която убива до 99% и няма вредни химикали който могат да навредят
 • лесно и бързо почистване;
 • огнеустойчивост;
 • екологичност.

Важен критерий при избора на подовата настилка са и гаранционните срокове. С гаранционен период от 15 до 20 години за подови настилки 8 mm и 25 години за подови настилки 12 mm, подовите настилки AGT лесно се отличават от своите конкуренти. Освен това подовите настилки AGT се произвеждат с политика за нулеви отпадъци и допринасят за възобновяемата енергия, особено с техните отпадъци при производството на подови настилки. По този начин можете да изберете най-точния и висококачествен материал и да го използвате у дома за дълги периоди от време със спокойствие. Почувствайте перфектната текстура благодарение на модерния декор, който отговаря на технологиите.

Естествено докосване от райското кътче на Анталия! Свеж бриз във вашите пространства подходящ ламинат за стълби.

https://parketo.bg/laminiran-parket/

Тегло 14 кг
Размери 120 × 19.10 × 0.8 см
Цвят

,

Дебелина

Фаска

Клас

Производител

Колекция

Natura Line

Стая

, , ,

Лесен монтаж

 

1. Уверете се, че подът в помещението е равен. Прочетете още как да проверим дали пода ни е равен преди да положим ламинат или паркет.

2. Оставете ламинатът да престои поне 48 часа в помещението, в което ще се монтира. Така ще се приспособи към стайната температура и влажност.

3. Пригответе си клинове. С тях ще фиксирате краищата на първите няколко реда ламиниран паркет. Клиновете НЕ трябва да бъдат по-дебели от 1 сантиметър. Защо? Защото после декоративният перваз, който се поставя между паркета и стената, няма да може да скрие фугата.

4. Определете посоката на поставяне на ламината. Обикновено ламинатът се поставя по светлината. В противен случай сглобките/съединенията между отделните паркетни дъски стават по-очевидни. Ако в помещението няма дневна светлина, може да не се придържате към това правило.

5. Винаги започвайте поставянето на паркета от права стена!

6. Съберете първия ред. Поставете клинове между дъските от първия ред и стените. При сглобяването на втория ред следете късите сглобки да се разминават (те трябва да са шахматно разположени). Поставете клинове между краищата на втория ред и стените. Чрез използването на клиновете първите два реда се фиксират и ви гарантират, че всички други редове ще са прави. Ако не фиксирате първите два реда, цялата конструкция ще се движи (ще играе), в резултат на което ще се появят фуги.

7. Никога не започвайте нов ред с паркетна дъска по-къса от 30 сантиметра.

8. Бъдете много внимателни при реденето на ламината около врати. Ако вратите са вече поставени, трябва да свалите перваза на касата и да го подрежете прецизно, за да можете да подпъхнете ламината под него. Внимавайте да не подрежете перваза повече от необходимото, защото ще се образува фуга!

9. Старайте се да поставяте цели паркетни дъски на праговете на вратите (или поне да не са по-къси от 1/3 от дължината на ламелата).

10. При поставяне на ламиниран паркет под радиатори е необходимо да направите точни измервания и прецизно да изрежете паркетните дъски. Препоръчително е ламелите около тръбите на радиаторите да бъдат допълнително слепени с лепило.

Защита на ламиниран паркет


За да получите максимална продължителност на живота на вашия ламиниран под, важно е правилното почистване и поддръжка. Инструкциите на производителя ще варират малко в зависимост от това коя марка купувате, но има много прилики. Ето някои основни насоки, които са приложими за поддържане на ламиниран паркет. Защита на ламиниран паркет Подът от ламинат обикновено е трудно да се надраска и натроши. Но това не означава, че е неразрушим. За да избегнете нежелани чипове или драскотини върху вашия ламинат, следвайте тези страхотни съвети:

 • Използвайте подложки от филц за дървени подови настилки. Въпреки че подовете от ламинат са трудни за надраскване, преместването на тежки мебели или многократното местене на стол може да доведе до износване или да надраска повърхността много по -лесно от нормалното. Използването на подложки от филц под всички мебели ще предпази от това.
 • Проверете обувките си, особено токчетата. Внимавайте за остри или метални парчета, които стърчат, особено често при високи токчета. Това наистина може да надраска пода ви.
 • Поставете постелки на входовете. Добре е да имате външна постелка, която да премахва камъните и мръсотията. По-тънката гумена подложка отвътре е чудесна за премахване на допълнителна влага.
Почистване на ламиниран паркет

Важно е да почистите правилно ламинирания си паркет, тъй като неправилните продукти или методи могат да създадат проблеми с всеки ламиниран паркет. Виждате всички наши препоръчани почистващи препарати за ламиниран паркет на нашия уебсайт в раздела за аксесоари.

 • Никога не почиствайте с мокър моп, единствено може да си позволите това ако ламинирания паркет е водоустойчив. В други случаи ламинираните подове не обичат водата, тъй като това може да причини подуване и образуване на дефекти.
 • За първоначално почистване използвайте ховър с приставка за главата на четката, за да премахнете праха и отломките.
 • За пълно почистване на вашия ламиниран под използвайте сух моп и одобрени почистващи препарати за ламиниран под.
 • Разлитите течности трябва незабавно да се почистят освен ако нямате водоустойчив ламиниран паркет, те могат лесно да се повредят от влага.
 • Ако разлеете нещо, уверете се, че е напълно изсъхнало, за да избегнете повреда.
 • Влажността в помещението трябва да се поддържа между 40-65%RH. Това може да се измери с помощта на хигрометър.

1. Политика за доставка на поръчани продукти:

Доставка на артикули, поръчани от parketo.bg на територията на Република
България, се извършва чрез:

 • за гр.София и област София с транспорт на “Паркето” ООД ;
 • за цялата страна със спедиторска фирма партньор на Паркето ООД  ; 

 

2.Условия за доставка на Паркето ООД:

2.1.Доставката включва:

 • Товарене;
 • Транспорт и разтоварване на стоката от превозното средство, паркирано
  до най-близкото възможно разрешено място за паркиране;
 • Ние не извършваме пренасяне на стоката от мястото на разтоварване (най-близкото
  разрешено място за паркиране) до адрес на клиента или нейното качване по етажите, затова е важно посоченият от клиента адрес за доставка да бъде точен.

 

3. Срокове за доставка:

 • Доставка на артикули, поръчани от parketo.bg на територията на Република
  България, се извършва до 72 часа.

 

4. Стойност на доставка на поръчани продукти:

 • За територията на България, доставката е с фиксирана стойност от 40.00 лв.

4.1. Безплатна доставка:

 • Клиентите на ПАРКЕТО ООД получават безплатна доставка до адрес на клиента при поръчка над 799 лв.

4.2. Неосъществена доставка:

 • При невъзможност за извършване на доставката /по вина на клиента/, стоката се връща обратно в склада . При повторно извършване на транспорт след първия неуспешен, се дължи заплащане на услугата . Ако транспортната услуга е била безплатна – клиента поема разходите за повторната доставка.
 • Паркето ООД запазва правото си да изпрати на посочения от клиента електронен адрес и актуален телефонен номер уведомление за непотърсена или недоставена пратка, както и да претендира за направените повторно разходи за доставка и връщане на стоката/стоките до склада. Паркето ООД и клиентът се съгласяват, че уведомлението за направените допълнителни транспортни разходи изпратено по електронен път е получено при изпращането от страна на Паркето ООД, като това се счита за писмен договор между клиента и фирма ПАРКЕТО ООД. 

 

5. Начини на плащане на стойност на доставка:

5.1. Наложен платеж:

 • Клиентът плаща стойността на доставката заедно със стойността на поръчаните артикули в брой на представител на фирмата или на куриер ,при извършване на доставката, когато е избрал метод на плащане “Наложен платеж”.

5.2. Чрез плащане с банков превод:

 • Клиентът заплаща цялата сума на поръчаните артикули (добавени във фактурата), когато е избрал метод на плащане “Плащане с банков превод”

5.3. Чрез плащане с банкова карта:

 • Транзакционната валута е български лв. Ако плащането е минало
  без проблеми ще получите съобщение „Вашата поръчка беше приета успешно” в
  противен случай ще видите съобщение за грешка.

Инструкции за банков превод :
Получател: ПАРКЕТО ООД
БАНКА : УНИ КРЕДИТ БУЛБАНК АД
IBAN : BG73UNCR70001524378491 BGN
BIC :UNCRBGSF

Като основание за плащане написвате номера на поръчката.

Поръчаната стока ще бъде доставена след отразяване на сумата по фирмената банкова сметка

или при изпращане на платежното нареждане на имейла office@parketo.bg

6. Допълнителни и уточняващи условия:

6.1. При избран метод за плащане “Наложен платеж”, плащането се извършва в брой при получаване на поръчаните продукти.

6.2. Търговецът има право да се свърже с клиента на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката, преди изпращане на поръчаните артикули от онлайн магазина.

6.3. “Паркето” ООД НЕ носи отговорност за неизпълнение на поръчката в случаите, в които клиентът е предоставил грешни и/или непълни данни (лични и за доставка), включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес и/или телефон.

6.4. Доставката се извършва в сроковете, описани по-горе в настоящите условия за доставка. При извънредни обстоятелства “Паркето” ООД си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това клиента.

6.5. Клиентът е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако клиентът не стори това, се счита , че доставката е приета без възражения.

6.6. “Паркето” ООД си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане в настоящата страница от онлайн магазин parketо.bg без друго известие.

7. Каталожна гаранция

 • 7.1. Производителите предлагат различна гаранция на всеки ламиниран паркет, тя е описана на самия кашон при закупуване.

8. Връщане на стока – отказ от сключен договор и възстановяване на заплатената цена при онлайн поръчка

 • 8.1. Потребителят предварително писмено да информира Паркето ООД чрез ФОРМА ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ/РЕКЛАМАЦИЯ, намиращата се в последната секция на тази политика за връщане и анулиране, че на основание чл. 50 от ЗЗП се отказва от договора и желае да върне закупената от него стока. В мейла е необходимо потребителят задължително да посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока и номер на онлайн поръчката. В срок от 24 часа. Потребителят ще получи имейл, къде да изпрати поръчката. 
 • Стоката може да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице (с писмено пълномощно с нотариaлна заверка на подписа) във посочения обект на Паркето ООД или върната по куриер с избрана задължително опция за преглед, преди приемане на пратката от Паркето ООД. Паркето ООД запазва правото си да не приеме доставката поради нарушена цялост или липси. За установяването на такива , задължително условие е опцията за преглед на пратката при връщане от Потребителя. Паркето ООД запазва правото си да не приеме и да откаже пратки изпратени до фирмата без задължителна опция за преглед.
 • 8.2. Поставената от производителя оригинална опаковка на стоката да не е отваряна и да не е нарушена целостта на пакета.

 • 8.3. Стока, чието връщане или рекламация не може да бъде приета (напр.: ако е изпратена след посочения срок, ако не е придружена с касова бележка, ако е разопакована) ще бъде изпратена обратно на Потребителя за негова сметка. Паркето ООД е в правото си да откаже връщането на продукт по свое усмотрение ако обстоятелствата го налагат.

 • 8.4. Всички транспортни и други разходи по връщането на стоката са изцяло за сметка на потребителя. До момента на обратното предаване на стоката от страна на Потребителя на Паркето ООД, рискът от случайното и погиване или повреждане се носи изцяло от Потребителя. В случай, че потребител се възползва от правото си по чл. 50 от ЗЗП при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, Паркето ООД се задължава да му възстанови заплатената сума по банков път (по посочената по реда, даден по-горе банкова сметка) в срок от три до пет работни дни от връщането на стоката.
  Важно: Ако горе споменатите условия не са изпълнени, то Паркето ООД си запазва правото да не приеме връщането!

 

9. Преглед на стоката, рекламации

 • 9.1. При получаването на стоката потребителят е длъжен незабавно да я прегледа и в случай, че констатира явни недостатъци, липсата на някой от придружаващите я аксесоари и/или на който и да е от изискваните от българското законодателство документи, незабавно да информира лицето, извършващо доставката. Ако не направи това, вещта се смята за одобрена, като потребителят губи правото по-късно да претендира, че стоката му е доставена с явни недостатъци, липсата на някой от придружаващите я аксесоари и/или на който и да е от изискваните от българското законодателство документи. Рекламации на закупени от разстояние стоки през сайта на ДРУЖЕСТВОТО се извършват по правилата на ЗЗП и съобразно сроковете и условията на търговската им гаранция.

Защо да избереш нас

Над 300 продукта

Голямо разнообразие за теб и твоето въображение

Уникални промоции

Ние от Паркето предлагаме страхотни оферти и знаем, че има за всеки по нещо.

Бърза поръчка

Поръчваш с 2 клика. Въвеждаш площта на помещението и ние ще доставим избраното до 72ч.

Безплатна доставка

За цялата страна на поръчки със стойност над 799лв

Вашата количка

close