Условия на доставка

1. Политика за доставка на поръчани продукти

 • Доставка на артикули, поръчани от parketo.bg на територията на Република
  България, се извършва чрез:
 • за гр.София и област София с транспорт на “Паркето” ООД ;
 • за цялата страна със спедиторска фирма партньор на Паркето ООД  ; 


2.Условия за доставка на Паркето ООД

2.1.Доставката включва:

 • Товарене;
 • Транспорт и разтоварване на стоката от превозното средство, паркирано
  до най-близкото възможно разрешено място за паркиране;
 • Пренасянето на стоката от мястото на разтоварване (най-близкото
  разрешено място за паркиране) до адрес на клиента се заплаща и уговаря
  допълнително;

 

3. Срокове за доставка

 • Доставка на артикули, поръчани от parketo.bg на територията на Република
  България, се извършва до 72 часа.

 

4. Стойност на доставка на поръчани продукти

 • За територията на България, доставката е с фиксирана стойност от 30.00 лв.

4.1. Безплатна доставка:

 • Клиентите на ПАРКЕТО ООД получават безплатна доставка до адрес на клиента при поръчка над 599 лв.

 

5. Начини на плащане на стойност на доставка

5.1. Наложен платеж:

 • Клиентът плаща стойността на доставката заедно със стойността на поръчаните артикули в брой на представител на фирмата или на куриер ,при извършване на доставката, когато е избрал метод на плащане “Наложен платеж”.

5.2. Чрез плащане с банков превод:

 • Клиентът заплаща цялата сума на поръчаните артикули (добавени във фактурата), когато е избрал метод на плащане “Плащане с банков превод”

5.3. Чрез плащане с банкова карта

 • Транзакционната валута е български лв. Ако плащането е минало
  без проблеми ще получите съобщение „Вашата поръчка беше приета успешно” в
  противен случай ще видите съобщение за грешка.

Инструкции за банков превод :
Получател: ПАРКЕТО ООД
БАНКА : УНИ КРЕДИТ БУЛБАНК АД
IBAN : BG73UNCR70001524378491 BGN
BIC :UNCRBGSF

Като основание за плащане написвате номера на поръчката.

Поръчаната стока ще бъде доставена след отразяване на сумата по фирмената банкова сметка

или при изпращане на платежното нареждане на имейла office@parketo.bg

5.4. Наличен превод – чрез EasyPay, Epay

 • Нашите клиенти могат да ползват тази платежна услуга като предоставят
  средства за превода в брой в най-близкия и най-удобен за тях офис на EasyPay, Epay. Като основание трябва задължително да се посочи 10-цифрения код за плащане, който е уникален за конкретната поръчка и се генерира от системата на EasyPay и се визуализира на последната стъпка от Вашата онлайн поръчка. Същия код ще Ви бъде изпратен по имейл на адреса ,посочен в поръчката. Потвърждаването за плащане при нас се получава до 20-30 минути след извършване на транзакцията и Вашата поръчка ще бъде активирана ВЕДНАГА с цел изпълнение.6. Допълнителни и уточняващи условия

6.1. При избран метод за плащане “Наложен платеж”, плащането се извършва в брой при получаване на поръчаните продукти.

6.2. Търговецът има право да се свърже с клиента на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката, преди изпращане на поръчаните артикули от онлайн магазина.

6.3. “Паркето” ООД НЕ носи отговорност за неизпълнение на поръчката в случаите, в които клиентът е предоставил грешни и/или непълни данни (лични и за доставка), включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес и/или телефон.

6.4. Доставката се извършва в сроковете, описани по-горе в настоящите условия за доставка. При извънредни обстоятелства “Паркето” ООД си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това клиента.

6.5. Клиентът е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако клиентът не стори това, се счита , че доставката е приета без възражения.

6.6. “Паркето” ООД си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане в настоящата страница от онлайн магазин parketо.bg без друго известие.

 • Производителите предлагат различна гаранция на всеки закупен артикул, както е описана в самия продукт в раздел Спецификации .7.1. Потребителят предварително писмено да информира Паркето ООД чрез ФОРМА ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ/РЕКЛАМАЦИЯ, намиращата се в последната секция на тази политика за връщане и анулиране, че на основание чл. 50 от ЗЗП се отказва от договора и желае да върне закупената от него стока. В мейла е необходимо потребителят задължително да посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока и номер на онлайн поръчката. В срок от 1 работен ден, Потребителят ще получи имейл, къде да изпрати поръчката. Стоката може да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице (с писмено пълномощно с нотариaлна заверка на подписа) във посочения обект на Паркето ООД или върната по куриер с избрана задължително опция за преглед, преди приемане на пратката от Паркето ООД. Паркето ООД запазва правото си да не приеме доставката поради нарушена цялост или липси. За установяването на такива , задължително условие е опцията за преглед на пратката при връщане от Потребителя . Паркето ООД запазва правото си да не приеме и да откаже пратки изпратени до фирмата без задължителна опция за преглед.

Вашата количка

close